Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Inställningar

Här hittar du sidor som handlar om olika typer av inställningar du kan göra på din webbplats i Drupal.

På sidan om grundläggande inställningar hittar du information om olika inställningar som vanligtvis bara behöver göras en gång per webbplats.

På sidan om nyhetssidor och -listningar hittar du bland annat information om olika inställningar som kan göras på sidorna som presenterar webbplatsens nyhetsartiklar. 

På sidan om site alert och site message hittar du information om hur du kan ställa in viktiga meddelanden som visas på din webbplats.

 

 

Support

Vid frågor, vänligen kontakta Servicedesk.

E-post: servicedesk [at] lu [dot] se

Ange alltid webbplatsens eller sidans URL som ärendet gäller.