Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CAS-inloggning i Matomo

Från och med nu kommer inloggning till Matomo att ske via universitetets CAS-inloggning, som är den inloggningslösning som används vid majoriteten av Lunds universitets system. Du loggar in med ditt Lucat-ID. När du loggar in kommer du att omdirigeras till en av Försäkringskassans sidor för att sedan komma till Matomo.

Inloggningen till Matomo kommer fortsättningsvis att ske genom Lunds universitets CAS-inloggning, det vill säga den inloggning som används vid majoriteten av LUs system. Du loggar in med ditt vanliga Lucat-id och valt lösenord.

Försäkringskassan tillhandahåller och ansvarar för driften av verktyget som en del av ett regeringsuppdrag för att erbjuda samordnad och säker it-drift för vissa myndigheter. När du loggar in kommer du därför att omdirigeras till en av Försäkringskassans sidor med rubriken "Samordnad och säker statlig it-drift" och därefter kommer du att komma till Matomo.

Vid frågor, kontakta Servicedesk [at] lu [dot] se (Servicedesk[at]lu[dot]se). Glöm inte att ange url (webbadress) för den specifika webbplats som ärendet gäller.