Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Större möjligheter på personliga sidor

Skärmklipp från publikationsvisningen i Drupal
Vilken flik som ska vara förvald kan ställas in i administrationsgrnässnittet (språket kommer att stämma då funktionaliteten driftsätts)

Listan över publikationer på de personliga sidorna får en ansiktslyftning med mer information och möjlighet att välja hur de ska sorteras.

Här är de viktigaste förändringarna då de uppdaterade personliga sidorna tas i drift tisdagen den 6 mars. Kom ihåg att informera dem som har rätt behörighet om möjligheten att välja förvald flik. 

  • Listan över publikationer har fått två flikar: en där publikationerna listas efter typ, en där de listas efter datum.

 

Skärmklipp från Drupals administrationsgrnässnitt
I administrationsgrnässnittet kan man välja vilken flik som ska vara förvald (skärmklipp från engelsk webbplats)
  • I administrationsgränssnittet kan man välja vilken flik som ska vara förvald. 
     
  • I stället för att som tidigare bara visa publikationens rubrik, så visas nu mer information i varje listpost, exempelvis medförfattare, namn på tidskrift, sidhänvisning, förlag, etc.

 

Skärmklipp från publikationsvisningen i Drupal
Listposterna är mer detaljerade i den nya visningen av publikationer
  • Webbplatsansvariga behöver sprida informationen till dem som har personliga sidor om möjligheten att välja förvald flik. I övrigt genomförs förändringen automatiskt.