Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kalenderdelning – publicera på flera webbplatser

​​​​​​För att underlätta för den som önskar publicera evenemang i flera olika kalendarier på olika webbplatser vid Lunds universitet erbjuds en tjänst för kalenderdelning. En majoritet av webbplatserna vid Lunds universitet är anslutna till denna tjänst.

Information, instruktioner och FAQ har flyttat!

Du hittar numera instruktioner för hur du skapar, publicerar och delar evenemang i tjänsten för kalenderdelning på samma webbplats som den faktiska kalenderdelningen. Webbadressen till tjänsten för kalenderdelning är calendar.prodwebb8.lu.se.

Om kalenderdelningen

Det är alltid möjligt att publicera evenemang lokalt via de olika webbpubliceringssystem som finns vid universitetets olika verksamheter. Om du vill skapa och publicera ett evenemang lokalt på din webbplats hittar du information om hur du gör det via en länk längre ned på den här sidan. Kalenderdelningen finns däremot till för att underlätta för den som smidigt vill publicera ett evenemang i flera kalendarier samtidigt.

Det är också via tjänsten för kalenderdelning som du kan publicera evenemang i det övergripande kalendariet på Lunds universitets huvudwebbplats lu.se.

Tjänsten för kalenderdelning bygger på webbpubliceringssystemet Drupal, så du som är van vid att publicera på en webbplats som ligger i den universitetsgemensamma webblösningen kommer snabbt att känna igen dig. 

Skapa ett evenemang lokalt i Drupal

Support

Vid frågor vänligen kontakta Servicedesk.

E-post: servicedesk [at] lu [dot] se

Ange alltid webbplatsens eller sidans URL för vilken ärendet gäller.

Hjälpte den här informationen dig?