Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny webbplats – erbjudandet i Drupal

Vill er verksamhet använda den universitetsgemensamma webblösningen?

Den verksamhet som har behov en webbplats i Drupal ska utse en webbplatsägare som säkrar relevanta resurser för att kontinuerligt hantera innehållet på webbplatsen.

I den universitetsgemensamma webblösningen ingår:

  • en tom webbplats, med grundläggande funktionalitet och i enlighet med Lunds universitets designmallar, färdig att fylla med innehåll
  • utbildning i verktyget Drupal
  • support- och användarstöd
  • en teknisk plattform som regelbundet uppdateras för att vara drifts- och IT-säker, samt kontinuerligt vidareutvecklas för att erbjuda en attraktiv och framtidssäker lösning
  • möjlighet att lämna önskemål om vidareutveckling av verktyget

För att erhålla en webbplats i den universitetsgemensamma webblösningen behöver verksamheten utse en webbplatsägare (oftast verksamhetsansvarig). Denna är ytterst ansvarig för webbplatsen och att innehållet är i
enlighet med de lagar och regler som finns, samt att säkra relevanta resurser för att kontinuerligt hantera innehållet på webbplatsen.

Verksamheten behöver också utse en webbplatsansvarig som är operativt ansvarig och administratör på webbplatsen.

Intresseanmälan

Är din verksamhet intresserad av att ta del av den universitetsgemensamma webblösningen kan du göra en intresseanmälan för en webbplats, så blir du kontaktad av webbavdelningen.

Till intresseanmälan (webbformulär)

Hjälpte den här informationen dig?