Ny webbplats – erbjudandet i Drupal

Vill er verksamhet använda den universitetsgemensamma webblösningen?

Den verksamhet som vill ha en webbplats i Drupal behöver utse en webbplatsägare som säkrar relevanta resurser för att kontinuerligt hantera innehållet på webbplatsen.

I den universitetsgemensamma webblösningen ingår:

• en tom webbplats, med grundläggande funktionalitet och i enlighet med Lunds universitets designmallar, färdig att fylla med innehåll
  • utbildning i verktyget Drupal
  • support- och användarstöd
  • en teknisk plattform som regelbundet uppdateras för att vara drifts- och IT-säker, samt kontinuerligt vidareutvecklas för att erbjuda en attraktiv och framtidssäker lösning
  • möjlighet att lämna önskemål om vidareutveckling av verktyget

För att erhålla en webbplats i den universitetsgemensamma webblösningen behöver verksamheten utse en webbplatsägare (oftast verksamhetsansvarig). Denna är ytterst ansvarig för webbplatsen och dess innehåll, samt att säkra relevanta resurser för att kontinuerligt hantera innehållet på webbplatsen.

Verksamheten behöver också utse en webbplatsansvarig som är operativt ansvarig och administratör på webbplatsen.

Intresseanmälan

Är din verksamhet intresserad av att ta del av den universitetsgemensamma webblösningen kan du göra en intresseanmälan för en webbplats, så blir du kontaktad av webbavdelningen.

Till intresseanmälan (webbformulär)