Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kalendarium

Du kan skapa händelser på din site som visas i kalendern. Händelser kan även delas till flera kalendrar samtidigt.

Länka till kalendern

Kalendern på en site finns automatiskt under sidan /calendar. Du kan lägga till kalendern på en "Landing page" genom att i Layoutläget välja Calendar som ett Content block. 

Skapa nya kalenderkategorier

Om du har behörigheten Site admin så kan du skapa nya kategorier till kalenderhändelser. Du lägger till nya kategorier under Taxonomy > Calendar categories. Tryck på "+ Add term" för att skapa en ny kategori. Det är obligatoriskt att fylla i ett namn, och det är detta namn som kommer visas i listan med kategorier. 

Mer information

Support

Vid frågor, vänligen kontakta Servicedesk.

E-post: servicedesk [at] lu [dot] se

Ange alltid webbplatsens eller sidans URL som ärendet gäller.