Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Skapa personlig sida

Den som har rollen "Site admin" har behörighet att skapa personliga sidor. När en personlig sida väl är skapad kan medarbetaren själv redigera den.

 Skapa personlig sida

  1. Gå till Content > Add content > Personal page
  2. I rutan ”LUCAT ID” anger du Lucat-ID för den person du vill skapa en personlig sida till. Personens namn blir automatiskt till sidans rubrik och kan inte ändras. Observera att det krävs att medarbetaren finns i personalkatalogen LUCAT för att en personlig sida ska vara möjlig att skapa.
  3. Du som webbplatsansvarig kan fylla i resten av informationen på sidan, men det är vanligt att man låter medarbetaren fylla i detta själv. För att medarbetaren ska kunna editera sin sida behöver den ha rollen "personnel". Denna roll tilldelas automatiskt i samband med att den personliga sidan skapas.
    Se vad de olika fälten innebär på sidan Redigera personlig sida
  4. Tryck på Save när du är klar.

 

I rutan ”Lucat ID” anger du Lucat-id för den person du vill skapa en personlig sida till.
Personens namn blir automatiskt till sidans rubrik och kan inte ändras.

 

 

Support

Vid frågor vänligen kontakta Servicedesk.

E-post: servicedesk [at] lu [dot] se (servicedesk[at]lu[dot]se)

Ange alltid webbplatsens eller sidans URL för vilken ärendet gäller.