Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webbplatser kan ligga nere den 16 oktober

Den 16 oktober kommer ett planerat servicefönster att äga rum. Under den här tiden kommer den gemensamma webbplattformen Drupal att uppgraderas till en nyare och säkrare version. Detta innebär att er webbplats tillfälligt kan vara oåtkomlig under kortare perioder under dagen – både för dig som administratör och publicist samt för besökare utifrån.

Vi rekommenderar att ni inte planerar in egna uppdateringar eller andra viktiga händelser på er webbplats under dagen den 16 oktober.

Webbstugor

Tema Webbstugor

Om webbformulär (grunderna) 26/10 14:00-15:00. Anmälan är öppen.


Drop-in webbstugor

Här kommer fortlöpande uppdaterad information angående Drop-in Webbstugorna.

I Drop-in webbstugorna kan du få hjälp av oss i supporten i Microsoft Teams. Ingen föranmälan krävs! 
Du kan även maila oss via servicedesk [at] lu [dot] se om du önskar en privat drop-in webbstuga med oss.