Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webbstugor

Till webbstugorna är du välkommen för att möta oss i supporten, så du kan ställa frågor och få hjälp.

Det krävs ingen föranmälan och du behöver inte skicka in frågor i förväg. Det är en möjlighet att ställa frågor direkt till supporten om du skulle ha behov av det. Här har du också möjlighet att dela din skärm med oss.

Supporten från webbavdelningen möter dig i Teams. Du kan vara med och lyssna eller ställa egna frågor under timmen som vi är där. Du kan naturligtvis ansluta när du vill under den timmen vi är där och också avbryta när du vill.

Se information om tider i infoboxen till höger. Tryck även på infoboxen till höger för att komma direkt till Webbstugornas kanal i Microsoft Teams.

När du öppnar länken till kanalen i Teams, så öppnas en webbsida där du klickar att du vill ansluta via din Teams app i datorn enligt pilarna.

Bild av hur du öppnar Microsoft Teams.

Skulle du inte ha Teams installerad kan du också ansluta via webbläsaren. Välj då först "Avbryt" i det översta fönstret, och klicka på "Använd webbappen i stället", som är ett av valen. Se till så att både din mikrofon och högtalare är igång om du väljer webbappen istället.

Webbstugor

Tema Webbstugor

Om webbformulär (grunderna) 26/10 14:00-15:00. Anmälan är öppen.

Drop-in webbstugor

Här kommer fortlöpande uppdaterad information angående Drop-in Webbstugorna.

I Drop-in webbstugorna kan du få hjälp av oss i supporten i Microsoft Teams. Ingen föranmälan krävs!
Du kan även maila oss via servicedesk [at] lu [dot] se om du önskar en privat drop-in webbstuga med oss.