Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webbstugor

Schema och anmälningsformulär

Välkommen!

På denna sida hittar du schema över inplanerade webbstugor (Obs! var uppmärksam på förändringar i schemat). Om du är intresserad av en eller flera webbstugor kan du anmäla dig till dessa via respektive anmälningsformulär.

För drop-in/bokning av privata webbstugor med oss för specifika ärenden - maila oss via servicedesk [at] lu [dot] se.

Till höger hittar ni avslutade Temawebbstugor med medföljande material.

Kommande temawebbstugor - hösten 2022

Mer information under HT22 kommer fortlöpande läggas upp här efter sommaren 2022.

Planerad temawebbstuga - UX

Hösten 2022 - Mer information kommer.

Planerad temawebbstuga - ta bilder

Hösten 2022 - Mer information kommer.