Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Initialt får endast webbplatsansvariga användarkonto i Matomo

Laptop som visar gränssnitt för analysverktyget Matomo. Foto.

Snart kommer alla webbplatser som använder sig av webblösningen att erbjudas analysverktyget Matomo. Först när övergången är gjort kommer webbpublicister får tillgång till analysverktyget. Initalt kommer endast webbplatsansvariga att tilldelas.

Endast webbplatsansvariga får tillgång i första skedet

I ett inledande skede i bytesprocessen kommer bara du som är registrerad som webbplatsansvarig för en webbplats i Drupal att få ett användarkonto i Matomo. När övergången från Google Analytics till Matomo är klar kommer det finnas möjlighet för dig att lägga till fler användarkonton som du kan tilldela webbpublicister.

Det är av extra vikt att informationen vi har registrerad om webbplatsansvariga är korrekt och stämmer. Kontrollera gärna att det är rätt person som står som webbplatsansvarig. Om du inte längre är webbplatsansvarig ber vi dig att registrera bytet av webbplats ansvarig via formuläret i länken nedan.

Registrera byte av webbplatsansvarig