Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Support

Har du några frågor kring den unversitetsgemensamma webblösningen i Drupal? Kontakta via epost servicedesk [at] lu [dot] se

  • Ange alltid webbplatsens eller sidans URL när du skickar in ett ärende.
  • Skicka ett ärende åt gången

Vad händer med din fråga?

Supporten är uppdelad i två steg och det är ditt ärendes fråga som kommer att avgöra i vilket steg som ärendet kommer att hanteras i.

Servicedesk är det första steget och de kommer att besvara vissa av de inskickade frågorna. Övriga frågor, buggar samt förslag på vidareutveckling kommer att skickas vidare till webbavdelningen vid Sektion kommunikation.

Webbstugor

Tema Webbstugor

Om webbformulär (grunderna) 26/10 14:00-15:00. Anmälan är öppen.


Drop-in webbstugor

Här kommer fortlöpande uppdaterad information angående Drop-in Webbstugorna.

I Drop-in webbstugorna kan du få hjälp av oss i supporten i Microsoft Teams. Ingen föranmälan krävs! 
Du kan även maila oss via servicedesk [at] lu [dot] se om du önskar en privat drop-in webbstuga med oss.