Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nyheter

Senaste nyheter

Aktuellt om webblösningen

I den universitetsgemensamma webblösningen ingår publiceringsverktyget och CMS:et Drupal, men också en del andra verktyg och tjänster. På den här sidan hittar du artiklar och nyheter som rör information kring och förändringar, uppdateringar och förbättringar i den universitetsgemensamma webblösningen.

Utvecklingslogg

Vi arbetar ständigt med att utveckla, förbättra och effektivisera användningen av Drupal för webbpublicister. På den här sidan hittar du vår utvecklingslogg. Här väljer vi ut utvecklingsärenden och informerar om hur de påverkar dig i ditt arbete. Prenumerera gärna på RSS-flödet för utvecklingsloggen för att få information om viktiga uppdateringar och förändringar i realtid. Vi deployar systemuppdateringar, förbättringar och annat på tisdagar och torsdagar.

Inspiration

Vill du bygga effektiva webbplatser i Drupal? Här hittar du artiklar med tips, guider och instruktioner om hur du skapar en dynamisk, användbar och effektiv upplevelse för dina besökare.